nuvafemme logo

Ilkan Radio:

Play Pause

Testimonial

Diriku Yang Lebih Tenang

S.C Lee, 48 tahun, Pengarah Pembelian, Kuala Lumpur

Hantarkan mesej/komen anda tentang nuvafemme®

Kitaran haid saya kerap berubah dan saya benci perasaan kurang feminin dan tidak seksi ini. Selalu keletihan, saya mudah “bad mood”. Selepas mengamalkan nuvafemme®, saya berasa diri lebih terkawal manakala rejim pelangsingan badan juga lebih berhasil. Kini saya berasa seperti diriku yang dulu… suatu perasaan yang tak tertanding!

Required

Required

Required

Required

Required

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Required

Wanita yang Baharu

Angel Ng, 44 tahun, Suri Rumah Tangga, Seremban

Saya bergelut dengan masalah sukar mahu tidur, berat badan berlebihan dan sering keletihan. Saya juga mudah pemarah menyebabkan suami dan anak-anak sering mengelak… tetapi saya gagal mengawal diri. Nuvafemme® telah membantu saya berasa lebih ceria. Saya juga mampu mengurangkan leteran. Keluarga saya kini berharap “isteri dan mama baru” ini tidak akan ke mana-mana.

Kini lebih Terkawal

Soon Kim Lian, 55 tahun

Nuvafemme® telah membantu saya mengawal gejolak amarah yang amat mengganggu ketika merentasi penghujung usia 40-an. Saya tidak dapat tidur lena dan ia membuatkan saya cepat marah di siang harinya. Kini, saya berasa selesa dan mampu tidur nyenyak. Malah, saya mendapati kulit tidak lagi kering walaupun ketika tidur dalam bilik berhawa dingin sepanjang malam.

Memperbaharui Keyakinan

Ayu Bt. Ramly, 47 tahun, Klang

Selepas melahirkan anak dan memasuki usia 40-an, saya sedar betapa rapuhnya tahap kesabaran saya terhadap semua perkara. Emosi saya berubah-ubah. Saya telah mencuba pelbagai jenis produk tetapi semuanya menjanjikan kecantikan, kesan pantas yang bukan saya inginkan. Saya dambakan ketenangan dalam diri. Namun selepas menggunakan nuvafemme®, keyakinan sebagai wanita kian bertambah dan lebih yakin dalam perhubungan. Kini, saya tidak lagi gusar tentang kehilangan “kewanitaan” dalam diri.